LELYSTAD

De Buikjes Catering

de Buikjes Catering Lelystad logo

De Buikjes verzorgt catering voor feesten, partijen, open dagen, bruiloften voor particulier en bedrijven. De Buikjes Catering geeft uw gasten een ervaring die onvergetelijk is, die al hun zintuigen prikkelt, verrast, verwent en vermaakt.

Heerlijke verse en seizoensgebonden producten en mooi uitgeserveerd.

Dat is waar De Buikjes Catering voor staat!

De Buikjes Catering is Uniek:

Wij hebben de beste producten dankzij nauwe contacten met slachthuizen. Niet alleen de mooiste stukken vlees, maar ook de beste wijze van bereiding kunt u aan ons overlaten.

Smaken die onvergetelijk zijn.

Daarbij werken wij graag samen met lokale partijen voor vers brood, groenten en zuivel zoals kaas.

de Buikjes Catering Lelystad logo

BBQ-catering op locatie

BBQ-catering op locatie verzorgen wij tot in de puntjes. U kunt volledig uw aandacht bij uw gasten houden en wij verzorgen op de achtergrond alle lekkernijen voor een geslaagde barbecue. Uiteraard het vlees is van topklasse, maar ook de salades en andere bij gerechten zijn huisgemaakt en zullen uw gasten blij verrassen.

Vanaf X personen komen wij graag bij uw de BBQ-catering verzorgen. Inclusief alle borden, bestek, barbecue en meer zodat u nergens omkijken naar heeft.

BBQ-pakket

BBQ pakket bestaat uit verschillende vleessoorten. Wij hebben natuurlijk de standaard producten worstjes etc, maar het liefst bieden wij de beste producten zoals rib-eye, entrecote, bavette, flat iron(biefstuk) en natuurlijk onze lekkerste kippendijen gemarineerd uit eigen keuken. De bbq pakket kan zelf samengesteld worden.

BBQ de Builkjes Catering Lelystad
Pulled Pork de Buikjes Catering Lelystad

Gourmet en fondueschotel

Bestel eenvoudig een gourmet of fondueschotel voor thuis. We hebben de lekkerste stukken vlees (en vis) voor je geselecteerd van topkwaliteit en deze verwerkt in handige schaal. Voor kleine en grote gezelschappen hebben wij schalen. Wilt u ook de salades, sauzen en andere bijgerechten bestellen bij ons, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Barbecue de Buikjes catering Lelystad

Borrelplanken

Borrelen 2.0 is een drankje met lekker eten. Weg met die borrelnootjes en maak ruimte voor de lekker borrelplanken met De Buikjes borrel catering. Van eenvoudig tot exclusief, voor elk gezelschap en elk budget hebben we een borrelplank.

Borrelplank

Heerlijk borrelen met geen standaard worstjes of kaasje. Wij zoeken onze producten bij lokale boeren en onze dipjes komen uit eigen keuken.

Party hapjes

Heerlijke warme of koude party hapjes in een glaasjes, op een lepeltje of in een bakje. De party hapjes worden door ons zelf gemaakt en worden leuk geserveerd.

Borrelplank de Buikjes Catering Lelystad

Lunch

Lekker lunchen met het lunch assortiment van de Buikjes. Salades, belegde broodjes, verse  soepen in buffetvorm of als lunchpakket. Het kan allemaal bij De Buikjes.

High-tea op locatie
Een heerlijk ontspannen high tea met een kleine of grote groep. De Buikjes regelt alles tot in de puntjes. Van zoete hapjes zoals muffins en scones tot de hartige hapjes en vers belegde sandwiches.

High Tea de Buikjes Catering Lelystad

Taart/Cupcakes

Elk feestje verdiend een taart of cupcakes. Denk aan heerlijke cheescakes, vanille, stroopwafel, redvelvet cupcakes. Alles kan en alles mag! Wij maken met u samen een passend aanbod voor een heerlijke toetjes buffet of verjaardagstaart.

Stoofpotjes/soepen

Stoofpotjes en soepen worden in onze eigen keuken gemaakt. Heerlijk en met verse producten. Ook hier hebben wij geen standaard aanbod! De stoofpotjes en soepen kunnen op locatie geserveerd worden en kunnen met frietjes, brood en salade geserveerd worden. Wij zullen met u samen een passend aanbod maken.

Salades de Buikjes Catering Leleystad

Met deze unieke catering concepten maken wij van uw event een gegarandeerd succes.
Heeft u andere wensen of zoekt u een offerte op maat? Wij denken graag met u mee!

Telefoon: 06-24317491 – E-mail:info@debuikjes.nl
Lelystad

KVK 56456468 / BTW NL130046346B02

www.debuikjes.nl

Geef een reactie